zaterdag 24 september 2011

Update!

Omdat het nu definitief zeker is dat het boek er gaat komen ( verder nieuws hierover volgt nog ) kunnen we nu gaan beginnen met de definitieve oproep.

Wat wij graag zouden willen is, dat als je een plekje in ons boek wilt bemachtigen, je een layout maakt naar aanleiding van de sketch in het bericht hieronder.
Je hebt de tijd tot ongeveer eind oktober. Samen met je layout mail je ons de link naar je blog zodat wij een kijkje kunnen nemen naar je andere mooie creaties.
Uit alle inzendingen kiezen wij een aantal mensen die een plekje in ons boek krijgen.
Zij zullen dan van ons een opdracht ( of meerdere - in overleg ) krijgen om te maken voor het boek. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een layout met een bepaald thema.
We zijn op het moment druk bezig met sponsors, dus de kans is groot dat je van ons de mogelijkheid krijgt om spullen toegestuurd te krijgen die je kan gebruiken voor je layout(s).

We zien jullie creaties graag tegemoet!
hilderomy@hotmail.com


Fijn weekend!
Romy en Hilde

zaterdag 10 september 2011

Sketchtijd!

Ten eerste willen we iedereen heel erg bedanken voor alle geweldig lieve reacties die jullie hebben achtergelaten, voor het volger worden en voor alle positieve woorden over ons idee. Het is voor ons allemaal begonnen met een piepklein idee: 'Zou het niet leuk zijn om...?' en het is bijna ongelovelijk dat we nu al zoveel positieve reacties alleen al op dat idee hebben gekregen.

Helaas, is het nog geen tijd om calls op het blog te plaatsen of aan het boek te gaan schrijven. Maar we zijn inmiddels al goed op weg daarnaartoe. We zijn druk bezig sponsors en adverteerders te benaderen en uit te zoeken welke drukkerij het best bij onze wensen aansluit. Zo in de loop der tijd beginnen onze wilde ideeën meer vorm te krijgen. Er wordt daadwerkelijk positief op gereageerd, we hebben echt sponsors kunnen vinden en de financiële kant van ons idee is inmiddels voor ons ook iets minder 'abracadabra' inmiddels. En ondertussen genieten we er zo erg van om bezig te zijn met dit proces, steeds meer ideetjes te bedenken en uit te zoeken in hoeverre die te realiseren zijn.

Omdat wij jullie nog niet kunnen verblijden met calls, proefpagina's (die blijven nog even geheim) of leuke sneak peeks, hebben we iets anders bedacht om het blog in de tussentijd een beetje levendig te houden. Bij de calls die wij later op dit blog gaan plaatsen, zullen ook een aantal oproepjes zijn om layouts of kaarten te maken naar aanleiding van bepaalde sketches. Één van de sketches die we speciaal hebben gemaakt voor dit project is de volgende...


...en wat willen wij nou doen met deze sketch, hoor ik jullie denken. Het idee is simpel. Deze sketch is een soort vroegtijdige oproep voor het boek. Mocht je de sketch leuk vinden of precies de juiste foto ervoor hebben, dan dagen wij je uit om een layout te maken naar aanleiding van deze sketch. Houd je layout nog even geheim en laat hem niet op bijvoorbeeld je blog of op een forum zien. Over enkele weken zullen wij dan een oproepje plaatsen om de layouts gemaakt naar aanleiding van deze sketch in te sturen. De leukste layouts kunnen dan een plaatsje verdienen in het boek:) Hoe leuk is dat?:)

Nogmaals super bedankt voor alle leuke feedback namens ons allebei! We hebben nog een lange weg te gaan, maar mede dankzij jullie komen we er wel:) Nog een heel fijn en zonnig weekend en eventueel heel veel scrapplezier!

vrijdag 2 september 2011

We want you!

Dit is je kans om gepubliceerd te worden! Wij - Hilde Janbroers en Romy Veul - hebben het idee om een boek voor én door Nederlandse scrappers te gaan maken. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen, dus zoeken wij JOU.

Op dit blog plaatsen we binnenkort calls om je creaties in te sturen. Door je layouts, kaarten, mini albums of altered items in te sturen, maak je kans in ons boek te worden gepubliceerd. Veel informatie hebben we nog niet, want het idee staat nog een beetje in de kinderschoenen. Maar achter de schermen zijn we al druk bezig met brainstormen om onze ideeën vorm te geven.

Dus houd dit blog in de gaten: we zullen hier snel meer informatie gaan posten. Of word volger en volg zo al onze ontwikkelingen op het gebied van het boek!